Inici

Nosaltres


Lexit Investment Trust, S.L. està formada per professionals qualificats i amb molts anys d'experiència, tant al sector privat com al sector públic, i experts en negociacions internacionals.

 També tenim el nostre propi gabinet jurídic integrat per lletrats especialitzats en dret internacional.

Comptem també amb una àmplia xarxa de “partners” a diversos països, que posem a la vostra disposició amb un ampli coneixement sobre el terreny, a més de la capacitat d'operar directament a la seva zona d'influència. La nostra xarxa de “partners” abasta les zones geogràfiques de: Magrib (Marroc, Tunísia, Líbia, Egipte), Àfrica Oriental (Senegal, Guinea Bissau, Guinea Conakry, Guinea Equatorial, Gàmbia, Togo, Benín, Ghana, Costa d'Ivori, Angola , Namíbia), Àfrica Oriental (Kenya i Tanzània), Sud-àfrica, Àsia ( Xina, Hong Kong, Japó, Vietnam, Singapur, Malàsia), Amèrica del Sud ( Xile, Argentina, Perú, Brasil).

En definitiva, Lexit Investment Trust, S.L., posa a disposició dels seus clients la seva capacitat d'anàlisi empresarial, a partir tant de la informació pública disponible, com d'aquella que obté directament a través de la seva xarxa de col·laboradors.

Acompanyem els nostres clients en tot el procés de la seva internacionalització: des de l'anàlisi del potencial de demanda dels seus productes fins a la identificació concreta d'oportunitats de negoci, la selecció de possibles socis locals o el procés de negociació d'operacions concretes. Segons les necessitats dels clients, la nostra col·laboració s'estén fins i tot més enllà de la signatura dels contractes que correspongui, per tal d'assegurar la bona marxa de les operacions en què participem.


També assessorem els nostres clients en la recerca d'entitats financeres per als seus projectes internacionals, ja sigui de fonts privades o públiques, nacionals o internacionals.L' aposta per la internacionalització de les empreses s'ha convertit en el factor imprescindible per a la millora, la competitivitat i la rendibilitat de totes elles.. Tant des del punt de vista de creixement com de la diversificació de riscos, la capacitat d'operar en mercats internacionals és avui un actiu diferencial de les empreses més dinàmiques i competitives.

Lexit Investment Trust, S.L., va néixer amb la voluntat d'ajudar tant a PIMES com a Grans empreses, en el seu procés d'internacionalització i amb el convenciment que aquestes tenen potencialitats importants que encara estan per explotar fora del mercat espanyol. 


Oferim els nostres serveis tant a empreses que ja tenen una exposició internacional consolidada i volen ampliar-la a nous mercats o àmbits d'actuació, com a aquelles altres que tenen experiència internacional escassa o nul·la, però que tenen una voluntat decidida d'expandir-se a l'exterior.

Així mateix, Lexit Investment Trust, S.L., ofereix els seus serveis a empreses o institucions estrangeres que vulguin operar a nostre país o que, estant ja sent-hi presents , necessitin assessorament per consolidar o ampliar les seves activitats en aquest mercat.