Inici
finance-com-2011-07-11_2jpg


Al gener de 2016, Lexit Investment Trust va adquirir el compromís de col·laborar en el desenvolupament de la Unitat Internacional de Negoci del Holding marroquí Financecom.

 La nostra missió és fer aconseguir  avantatjoses aliances comercials estables i duradores, entre aquest important Holding i potencials
empreses estrangeres. 

Financecom, amb seu a Casablanca, està compost per les més grans i reputades companyies, i que operen en diferents sectors


-         Serveis financers

-          TIC

-          Petrolíferes

-          Asseguradores

-          Mediambiental

-          Sanitaris

-          Defensa

-          Sistemas crítics

-          Patrimonials

-          Telecomunicacions

-          Agrícoles y ramaderes


Financecom , la filosofia del qual es basa en una profunda i contínua modernització, però respectant els principis ètics, responsables i curosos amb el medi ambient, es troba en ple procés d'expansió i requereix dels millors avenços tècnics i de serveis disponibles al mercat actual.

Per aquest motiu, LEXIT INVESTMENT TRUST, a través d'un acurat procés de selecció, i sempre respectant els principis anteriorment exposats, emplaça , introdueix i acompanya durant tot el procés, a tot tipus de societats, atenent la demanda i necessitats d'aquest Holding.


Si vol participar ,conjuntament amb nosaltres,  per a desenvolupar projectes  al Marroc  i zones limítrofes,  envia un mail a montse.roca@llexittrust.com.

 
 

Si desitges subscriure't  a  la nostra  newsletter